dimarts, 31 d’octubre del 2017

Ruth Troyano a Tens un racó dalt del món




Ruth Troyano és la convidada aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre.
Especialista en comunicació i enologia, ens comentarà els sis primers llibres de la col·lecció de la URV Retrats de vi, dedicats a sis enòlegs de diverses DO catalanes. Aviso que us farem enveja i tastarem un bon vi de la Terra Alta.
A la secció La llibreria recomana, ens visita Sergi Bassa, de la llibreria Bassa de Móra d'Ebre, que ens parlarà de dos clàssics: Los Buddenbrook, de Thomas Mann, i ¿Sueñas con androides las ovejas eléctricas?, de Philip K. Dick (és a dir, el llibre que va inspirar Blade runner)
A la secció Què fem a les biblios, Marc Jornet de la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, ens explica la seva activitat de lectura de contes a escoles de tota la comarca,  El farcell de contes.
També estrenem les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
Abans, a l'inici, tindré un recordatori per als dos recitals de Versos contra la violència, que van tindre lloc el 7 i 8 d'octubre a La Ràpita i Roquetes, amb un dels moments més emotius de la mà de Sergi Quiñonero.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 1i 8 de novembre a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada