dimarts, 3 d’octubre del 2017

Grup La Deriva, a Tens un racó dalt del món



Ens trobem ja a la novena temporada de Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, i estrenem decorat, taula i noves seccions. 
I encetem aquesta nova estructura convidant el Grup La Deriva, un col·lectiu jove que posa en relleu les Terres de l'Ebre, el seu paisatge, la llengua i la cultura, especialment de cara al públic infantil i per tal de treballar-ho des de casa i des de les escoles, on també hi fan tallers. Parlarem amb un dels seus membres, Neus Pons, dels diversos llibres que ja han publicat a Onada Edicions, especialment del darrer, L'aventura de les llestres ebrenques, on una xiqueta, la Martina, entra en un parc d'atraccions molt especial, on l'esperen els escriptors Cirstòfol Despuig, Sebastià Juan Arbó, Gerard Vergés, Artur Bladé i Desumvila i Andreu Carranza. 
A la secció La llibreria recomana, ens visita Rosa Cubelles de La 2 de Viladrich, i a Què fem a les biblios, Rosa Tomàs, de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
També estrenem les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 4 i 11 d'octubre a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada