dimarts, 28 de setembre de 2010

Montse Banegas a Tens un racó dalt del món


Aquest dimecres 29 de setembre, a les 21.00, he comentat amb Montse Banegas la seva primera novel·la, Una dona incòmoda al programa Tens un racó dalt del món a Canal 21. Una dona incòmoda.

Montse Banegas és de Flix, treballa a la Universitat Politècnica de Barcelona en gestió de projectes de recerca internacionals, surt a sopar, al cinema i al teatre i viu en una zona tranquil.la de la ciutat comtal. Enyora el riu i la família, així que un cop al mes baixa al poble.

Amb aquesta primera novel·la està obtenint força èxit, i en acabar el programa em comenta que s'acaba de traduir a l'italià.

Em parlat força estona de la Mònica, l'excèntrica, contradictòria, intel·ligent i autodestructiva portagonista de llibre, i de tots aquests aspectes de la societat que l'autora retrata durament.

El programa es pot veure dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada