dilluns, 13 de setembre de 2010

Emili Rosales a Tens un racó dalt del món


Aquest dimecres 15 de setembre, a les 21.00, comença la segona temporada de Tens un racó dalt del món, el programa literari de Canal 21.

Encetem la temporada conversant amb un dels autors ebrencs de més projecció nacional i internacional: Emili Rosales. De fet, poc després de gravar el programa, va marxar a presentar la seva exitosa novel·la La ciutat invisible (Premi Sant Jordi 2004) a Austràlia.

Amb Emili Rosales parlarem de la seva tasca al cap de l'editorial Destino i, sobretot, em comentat La ciutat invisible, aquesta novel·la que pren com a base argumental el projecte frustrat de Carles III de contruir una gran ciutat al Port dels Alfacs.

Comencem doncs la 2a temporada del programa amb més il·lusió, si cap, que la primera. No sóc periodista, ni tan sols em considero un especialista en literatura, però intento intento mostrar el nostre amor pels llibres de forma amena, sobretot deixant parlar als convidats que són realment qui tenen coses interessants per a dir.
El programa es pot veure aquest dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada