dimecres, 26 de maig de 2010

Josep Igual convidat a Tens un racó dalt del món


Josep Igual és el convidat d'aquesta setmana a Tens un racó dalt del món del Canal 21. Hem parlat de la seva faceta com a escriptor, músic i periodista, de les seves narracions cada cop més concises i agudes, de bisturí ha dit algú. Es tracta d'un dels escriptors ebrencs amb una trajectòria més gran, en narrativa breu, dietaris, novel·la, poesia, i amb premis en tots els gèneres, el darrer el Premi Ciutat de d'Alcoi de poesia per Huomo qualque.
Amb Igual he coincidit en nombroses trobades i activitats literàries arreu de les Terres de l'Ebre, i sempre és un plaer per als sentits i la intel·ligència compartir tertúlia amb ell.
El programa es podrà veure per primer cop el dimecres a partir de les 21.00, els dies següents en diverses repeticions, i durant una setmana a la web de TEVEON.
Com cada setmana, sortejarem un llibre del convidat, en aquesta ocasió un exemplar del recull de contes Fugida en cercles. Per a participar només cal que enviu un SMS al número 27011, posant TVON(espai)RACO(espai) "resposta", indicant la ciutat d'origen de l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada