dimecres, 31 de març del 2010

Segon programa, amb Emigdi Subirats




Ja està gravat i emès el segon programa de Tens un racó dalt del món, que els propers dies Canal 21 repetirà diverses vegades.
A més de les seccions del joc literari i les Desdefinicions, el programa s'ha centrat en la conversa amb Emigdi Subirats, escriptor, blocaire, conductor del programa Lletres ebrenques a Antena Caro, col·laborador compulsiu en nombroses activitats literàries i gran coneixedor de la literatura ebrenca en especial. Sobretot hem parlat també de la novel·la Dies d'anhels, escrit a quatre mans amb Rafel Duran.
Si voleu aconseguir un exemplar de Dies d'anhels, se'n sortejarà un entre les respostes encertades a l'anagrama que coincideix amb el que també he proposat aquest dimecres al meu blog, i que haureu d'enviar mitjançant SMS a TVON RACO resposta al 27011. El termini per a rebre respostes acaba el 6 d'abril (no confondre amb els Jocs literaris habituals del meu altre blog, que segueixen una dinàmica diferent).
Una altra forma de participar amb el programa és gravar la lectura d'entre un i dos minuts, com a màxim, del vostre llibre preferit. Abans heu de posar-vos en contacte a info@teveon.tv per concertar data i hora de gravació als estudis de Canal 21.
Finalment, podeu fer-vos admiradors de la pàgina al facebook del programa, que ja té més de 270 seguidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada