dimarts, 27 de novembre del 2018

Epistolari Sales-Arbó, a Tens un racó dalt del món





Aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, comentarem a tres bandes el llibre Epistolari Sebastià Juan Arbó - Joan Sales (1966-1982), juntament amb Josep Miquel Ramis, autor d'aquest treball, i amb Josep Igual, aprofitant la posada en funcionament d'una ruta literària a Amposta basada en Sebastià Juan Arbó.
Aquestes cartes, a més de mostrar-nos el gran caràcter de dos dels més grans autors de la literatura catalana del segle XX, ens serveixen per a conèixer millor la seva època, les seves il·lusions, frustracions, problemes, i per a donar-nos del molt que han canviat les coses, sobretot tecnològicament, i el el poc que han canviat en altres.
I Mariona Botella, alumna de 6è de Primària de l'Escola Daniel Mangrané, ens recomanarà els llibres de la col·lecció d'Anna Anec, de Care Santos.
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 28 de novembre i 5 de desembrea les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada