dilluns, 18 de maig del 2015

Marta Pérez Sierra a Tens un racó dalt del món


Marta Pérez Sierra serà la convidada aquesta setmana a Tens un racó dalt del món. Farem un breu repàs a las eva obra, i sobretot ens centrarem en el seu llibre més nou, el poema M'he empassat la lluna, on l'autora reflexiona i transmet les seves emocions al voltant de la menopausa, magníficament acompanyades de fotografies d'Enric Maciä. Us recomano veure el vídeo sobre l'obra.
També hem comentat altres obres com el recull de relats Bavastells, inspirats en una botiga de titelles, o el seu ja clássic Sexe Mòbil Singular (SMS), on recull missatges de mòbil eròtics, o el llibre col·lectiu que ha coordinat, Autisme, trenquem el silenci amb la poesia.
També recomanarem els llibres: Cullerades de vida, de Francesca Aliern; Presidi Major, de Josep Gironès; Moisès, estigues quiet, de Lliris Picó; El darrer conte de les mil i una nits, de Santi Baró, i La vostra Anita, de Lluís Anton Baulenas.
Acabarem amb la secció Microliteratura i art, amb una fotografia de Vicent Pellicer.
El programa es pot veure els dimecres 20 i 27 de maig, a les 21 i les 22.30 hores, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada