dilluns, 23 de desembre del 2013

El gènere negre a Tens un racó dalt del món


El proper el programa de Tens un racó dalt del món, a Canal 21, està dedicat al gènere negre.
Per a parlar-ne tindrem diversos convidats.
Amb Fede Cortés parlarem del llibre col·lectiu Clio assassina, que ha coordinat ell mateix i Jordi Pijoan, en el qual diversos autors/es aporten relats de gènere negre al llarg de la història, des del temps dels íbers fina a l'actualitat. També ens parlarà de l'última edició dels casos dels germans detectius falsetans Johnson & Johnson, del Montsant als Andes.
Amb Marc Moreno parlarem de la nova editorial Llibres del delicte, que vol donar veu a autors catalans del gènere negre. Fins ara porten editats els llibres Independència d'interessos, del mateix Marc Moreno, Coll Avall, de X. Díaz i M. Martínez, i Elles també maten, de diverses autores.
No cal dir que aquest gènere està de moda, i una altra mostra és la col·lecció Crims.cat, d'Alrevés Editorial, que a última hora no han pogut assistir a la gravació del programa.
Durant el programa també recomanarem els llibres: No hi ha nit tan llarga, d'Agustín Fernández Paz; Donde nadie te encuentre, d'Alícia Giménez Bartlett; Tristany i Isolda, de René Louis; Perills d'amor, de Joan Roís de Corella; o un nou llibre del comissari Llampec, El cas dels espaguettis enverinats..
El programa es podrà veure els dimecres 25 de desembre i 1 de gener, a les 21.00 h., i en diverses repeticions durant les properes dues setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada