dilluns, 25 de novembre del 2013

Núria Pradas a Tens un racó dalt del món


Núria Pradas és la convidada d'aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, el racó que Canal 21 reserva al món de la literatura i dels llibres.
Sobretot parlarem de la seva última novel·la, Sota el mateix cel, Premi Carlemany, ambientada en un poble de França envaït pels alemanys durant la 2a guerra mundial, i la difícil relació d'amor entre una noia i un soldat. Un llibre sobre l'amor, però també sobre l'odi, sobre la difícil tolerància, sobre la necessitat de conèixer-nos mútuament.
També parlarem sobre la seva llarga trajectòria com a autora de llibres infantils i juvenils, com ara Una nit de reis boja, Això no mola Escarola, o la seva trilogia sobre viatges.
Recomanarem altres llibres com La meva germana viu sobre la llar de foc, d'Annabel Pitcher; Amors gairebé eterns, de Josep Igual; Malanyet, de Pere Audí, i La vida sense ell, d'Isabel-Clara Simó.
El programa es podrà veure els dimecres 27 de novembre i 4 de desembre, a les 21.00 hores, i en diverses repeticions durant els propers 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada