dimecres, 9 de juny del 2010

Jesús Fusté a Tens un racó dalt del món


Jesús Fusté és el convidat d'avui a Tens un racó dalt del món, a les 21.00, al Canal 21, i que s'anirà repetint els propers dies. Posteriorment es podrà veure a la web de TEVEON.
Fa només un parell d'anys que conec aquest cantautor de Pradell de la Teixeta, però han estat prou intensos i plens de col·laboracions.
Durant el programa hem parlat de Lletres d'aigua, el seu espectacle creat a iniciativa de la Fira del llibre ebrenc, en què Jesús Fusté va musicar poemes de diversos autors ebrencs. Hem tastats dues de les seves cançons: Dels meus trenta anys, amb lletra d'Artur Bladé, i Maig d'amor, amb lletra de Gerard Vergés.
A les moltes converses que he mantingut amb Jesús Fusté, sempre apareix una paraula, una idea que tots dos pensem imprescindible per a els nostres projectes i, sobretot, per a la vida: IL·LUSIÓ. Espero haver transmès aquest missatge a la conversa d'avui.
.
Sortejarem un exemplar dels seu primer disc, Vine amb mi, entre tothom que enviï un un SMS al número 27011, posant TVON(espai)RACO(espai) i la senzilla resposta a aquesta pregunta: NOM DE LA COMARCA DE JESÚS FUSTÉ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada