dimecres, 14 d’abril del 2010

Tens un racó dalt del món, 4t programa

La Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, que tindrà lloc del 16 al 18 d'abril, ha estat la protagonista del 4t programa de Tens un racó dalt del món, l'espai literari que presento al Canal 21, que s'emetrà per primer cop avui a les 20.30 i s'anirà repetient durant la setmana (ja avisaré quan es pugui veure per Internet).
La regidora de Cultura de Jesús i directora de la Fira ens ha explicat part de l'extens programa (que podeu consultar íntegre al blog de la Fira), dels actes dedicats a l'escriptor homenatjat enguany, Gerard Vergés, i ha donat la bona notícia de la concessió de la Creu de Sant Jordi a Manuel Pérez Bonfill, l'homenatjat de l'any passat.

També hem parlat de l'escriptor Joan Cid i Mulet que, per cert, ha estat el protagonista de la pregunta que faig cada setmana al programa, en aquest cas, simplement qualsevol títol d'un dels llibres de l'escriptor. Per a entrar al sorteig del primer volum de les seves obres completes cal enviar un SMS a TVON (espai) RACO (espai) resposta al 27011. El termini per participar acaba el 20 d'abril.
També he recomanat la visita a un blog, De Roquetes vinc...a Tortosa baixo, un dels primers que vaig conèixer, que em va captivar per la sensibilitat de les seves observacions i que, en part, em va animar a iniciar un blog propi.
El programa acaba amb la lectura per part de Xavier Aragó d'un fragment de l'obra Blat d'Orió, inspirada en l'obra d'Artur Bladé. Si voleu col.laborar amb la lectura d'algun fragment (d'un minut aproximat), us podeu posar en contacte amb Canal 21 a info@doblecolumna.com o al 977588032.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada