dijous, 25 de març del 2010

Tens un racó dalt del món, el programa de televisió

Sí, ho heu llegit bé, Tens un racó dalt del món, a més de ser el títol del meu primer llibre i d'aquest blog, serà aviat el nom d'un programa de televisió que presentaré al nou Canal 21 de les Terres de l'Ebre, que gestionarà Doble Columna, la mateixa del canal per internet TEVEON.

La programació d'aquest nou canal , que ja ha començat a emetre, inclourà més de 15 programes entre els que es trobarà Tens un racó dalt del món, un espai setmanal dedicat a la literatura, amb converses amb gent de les lletres, tant de les Terres de l'Ebre com de fora, amb jocs literaris, amb lectures de fragments, etc.

"S'ha begut l'enteniment, el Tibau?", pensareu. Potser sí, però ara visc amb l'il·lusió suficient aquets nou projecte. Agraeixo sincerament a Doble Columna que apostin per un programa setmanal dedicat a la literatura, i que hagin confiat, inconscientment, en la meva persona per conduir-lo.

L'infraestructura del programa ja s'està embastant, i a la imatge es pot veure el decorat en ple procés d'impressió.

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies al Jacme, l'ànima del blog El basar de les espècies (entre altres)i l'editorial Petròpolis, per haver creat aquest blog dedicat al programa de televisió del Canal 21, Tens un racó dalt del món.
Ets un crack, Jaume, i d'una generositat fora de mida.

Jacme ha dit...

ha estat un petit plaer per a mi, el que m'hages deixat muntar-ho, així que gràcies a tu!

:D

bajoqueta ha dit...

Ui que feia molts dies que no entrava al blog i em trobo això. A vore Jesús, explica'm com t'ho fas per poder fer tantes coses al dia? jajaja.
Intentaré posar-me al dia amb els programes ara que ho sé.
Moltes felicitats, i espero que vaig molt bé.

Publica un comentari a l'entrada