dimarts, 30 d’abril del 2019

Assassins de l'Ebre ens visiten a Tens un racó dalt del món


Assassins de l'Ebre ens visiten a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, pe`ro només assassins de ficció.
Parlarem amb Fede Cortés i Jordi Pijoan, coordinadors d'aquest llibre de 13 autors/es editat per Llibres del Delicte, amb el rerefons ebrencs, ja sigui per la procedència dels seus autors, per l'escenari del crim, o per l'arma assassina: Francesca Aliern - Cinta Arasa - Andreu Carranza - Fede Cortés - Montserrat Espallargas - Miquel Esteve - Mercè Falcó - Isidro Garrido - Sílvia Mayans - Jordi Pijoan-López - Pilar Romera - Vicent Sanz - Jesús M. Tibau.
Alb Fede Cortés també parlarem de la seva novel·la Tant de bo fóssiu aquí! , guanyadora del Premi de Narrativa d'Amposta.

També ens acompanyarà Ainhoa Esteban, estudiant de 1r de Batxillerat de l'Institut Dertosa, que ens farà un parell de recomanacions literàries. Des d'aquí fem una crida si altres estudiants, de qualsevol edat, volen vindre a recomanar llibres.
Recomanarem també el nou llibre de Francesca Aliern, La jove Laura, i La mirada de vidre, d'Anna Moner
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 1 i 8 de maig a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada