diumenge, 7 d’octubre del 2018

Mercè Falcó a Tens un racó dalt del món



Mercè Falcó és la convidada aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per parlar de la seva primera novel·la, L'illa de Bembé, guanyadora del Premi Autor revelació convocat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ambientada a finals dels segle XIX, quan una noia barcelonina és casada amb un terratinent de Cuba i hi va a viure, amb el trencament que això representa per a la seva vida. 
El fil argumental del llibre és un triangle amorós, amb personatges polièdrics i una protagonista que evoluciona i creix al llarg de la trama. Però tot plegat és una excusa per a reflexionar sobre la llibertat, sobre els diversos tipus d'esclavitut, sobre la importància de l'educació, sobre el paper de la dona...  
ManuÀlvarez, estudiant de 1r de Batxillerat, ens recomana Juls, Juliette, de Toni Villalobos, i Homes i ratolins, de John Steinbeck.
Montserrat Esteve, de l'Associació d'Amics de la UNESCO, ens parla del projecte Vincles intergeneracionals, a través del qual, un grup de iaios i iaies llegeixen contes a les escoles i han escrit el seu propi conte, Per què ha vingut en Salim?
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 17 i 24 d'octubre a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada