dimarts, 26 de juny del 2018

Sebastià Carratalà ens visita a Tens un racó dalt del món


Sebastià Carratalà ens visita  a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per parlar del seu nou llibre, A l'ombra del temps, una selecció dels articles que publica a la veu del País Valencià, on ens parla d'art, de ciència i, en definitiva, d'aquesta curiositat humana que ens fa anar més enllà i més endins. Amb gran qualitat literària, i aprofitant la seva faceta d'escriptor i de pintor, Sebastià Carratalà ens descriu les obres d'art a través dels seus ulls, a estimar-les, i també  a reflexionar. 
Com un annex al llibre, també hi ha imatges de les obres reinterpretades per ell mateix i Anna Moner.   
També ens visita Marta Reolid, de l'Escola Sant Llàtzer, per a parlar-nos de dos projectes relacionats amb el foment de la lectura a les aules i a les famílies, com ara els padrins lectors.
I com a últim programa de la temporada, em permeto una llicència emotiva, convidar mon fill de 9 anys, Marc Tibau, perquè ens recomani un parell de llibres i obrir així la porta del programa a lectors i lectores infantils i juvenils.
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 27 de juny a les 20 hores i 4 de juliol a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada