dimarts, 6 de febrer del 2018

Miracle Sala a Tens un racó dalt del món



Miracle Sala ens visita aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per comentar  La força de les paraules, obra guanyadora del II Premi de narrativa Món Rural, un recull de 25 relats breus, ambientats al món rural i a la infantesa, amb tot allò que d'universal això comporta. La majoria dels protagonistes són xiquetes amb les que reviurem els seus records, empeltats de vegades amb tocs de fantasia, farcits sempre de detalls quotidians, de tendresa, de tot allò que comporta créixer i arribar, a poc a poc, al món adult. El llibre em recorda un altre autor que tracta aquest món, Damià Bardera, i aprofitaré per a recomanar un cop més a Artur Bladé i Desumvila, amb l'excusa de l'edició del 13è volum de la seva obra completa.
A la secció La llibreria recomana, ens visita Sònia Moreno de la llibreria el Núvol de Móra la Nova, que ens parlarà dels llibres On ets, Anastàsia, de Marta Magrinyà, El meu gran arbre, de jacques Goldstyn, i Matilda de Roald Dahl.
A la secció Què fem a les biblios, ens visita Montserrat Bartolomé de la Biblioteca de Salvador Estrem i Fa de Falset, que esn parlarà de les diverses activitats que realitzen durant l'any, maridant el vi i la literatura.
També estrenem les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 7 i 14 de febrer a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada