dimarts, 21 de març del 2017

Víctor Amela a Tens un racó dalt del món



Víctor Amela és la convidat aquesta setmana a  Tens un racó dalt del món, de Canal 21. Conegut espcriptor i periodista, parlarem sobretot de la seva darrera novel·la, La filla del capità Groc, premi Ramon Llull i el segon llibre més llegit la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el 2016, i el llibre amb què el seu Club de lectura arriba a la trobada número 100. Comentarem les contradiccions internes que viu el Groc, llegendari guerriller carlista del Forcall, i la forma en què dos móns es troben cara a cara. Esmentarem les altres novel·les de l'autor, Amor contra Roma, L'últim càtar, i el seu llibre preferit (també el meu). Tots els meus secrets, o gairegé, on Amela parla de vivències petites i grans, però totes sinceres.
A més, ens farem ressò de les novetats literàries: Amics per sempre, de Lluís Anton Baulenas; Eren ells, de Carles Rebassa; Per Carnaval, farina i cóc amb sal, de Núria Ibáñez.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 22 i 29 de març, les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada