dimarts, 26 d’abril de 2016

Toni Orensanz a Tens un racó dalt del mónToni Orensanz és el convidat aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, de Canal 21.
Sobretot parlarem del seu nou llibre El nazi de Siurana, en què ens narra en format de novel·la la seva tasca d'investigació periodística per tal d'esbrinar què hi ha de cert en la llegenda de la presència d'un nazi fugitiu a Siurana, un fet que era font de rumors des de feia dècades, e nmotiu d'aquest enigmàtic veí de Siurana, on construí el conegut xalet del belga.
El llibre m'atrau per diversos motius, en gran part per la proximitat física, per la temàtica, però el que trobo més interessant és el dilema moral que planteja, sobre la nostra capacitat de jutjar.
També ens farem ressò de les novetats literàries: Etheria, de Coia Valls; La guitarra blava, de John Banville; La passejadora de gossos, de Francesc Bodí; La força del vent, de Marta Magrinyà; Les fades són calbes, de Cinta Arasa: i la cnova col·lecció Els més grans per als més petits
A la secció de Microliteratura i art, una obra de Ricard Obon.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 27 d'abril i 4 de maig a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.
També es podrà veure properament al compte de Youtube de canal 21.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada