dimarts, 10 de maig del 2011

Maria Barbal a Tens un racó dalt del temps





Aquest dimecres 11 de maig, a les 21.00, el programa de Tens un racó dalt del món té el plaer de rebre una de les grans dames de la literatura catalana, Maria Barbal, autora d'un dels llibres més ben acollits per lectors i crítics els darrers 25 anys, com és Pedra de tartera, a més d'altres novel·les com ara País íntim, Mel i metzines, Càmfora, Carrer Bolívia... Però Maria Barbal arriba al programa amb senzillesa i humilitat, com els seus personatges.



Serà inevitable parlar de la hipotètica divisió entre literatura rural i urbana, que tots dos coincidirem en negar. Serà impossible no citar l'exitosa Pedra de tartera i la seva protagonista Conxa. Però sobretot parlarem del seu nou recull de relats, La pressa del temps, i comentarem algun dels contes, i reflexionarem, al costat dels personatges, sobre el fugisser pas del temps.



.



El programa es pot veure dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada