dimecres, 2 de juny del 2010

Xerrant amb Andreu Carranza a Tens un racó dalt del món


Ja hem gravat el programa número 11 de Tens un racó dalt del món, amb Andreu Carranza com a convidat, que s'emet avui a les 21.00, al Canal 21, i que s'anirà repetint els propers dies. Posteriorment es podrà veure a la web de TEVEON.
Parlar amb Andreu Carranza, com podreu veure, et desperta passió: passió per la lectura, passió per la vida.

El riu, la infantesa, el poder de la paraula, de les lletres, i moltes més coses, han tret el cap a la nostra conversa.

Hem pogut fer un tast de dos vídeos musicals: un fragment de la cançó En la boca el sabor del papel, composta pel mateix Andre i amb veu de Montse Castellà; i de la cançó L'auliver bord, composta per Jesús Fusté (el proper convidat al programa) basat en un poema de l'Andreu, amanit amb imatges de la Fira del llibre ebrenc, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Móra d'Ebre.

I també hem comentat el seu últim llibre, Impremta Babel, del qual sortejarem un exemplar entre tothom que enviï un un SMS al número 27011, posant TVON(espai)RACO(espai) i la senzilla resposta a aquesta pregunta: NOM D'ANIMAL QUE APAREIX AL TÍTOL D'UN LLIBRE D'ANDREU CARRANZA.

Quan s'ha acabat de gravar el programa, hem continuat xerrant de llibres, perquè som incorregibles, i perquè xalem.

1 comentari:

Olga Xirinacs ha dit...

I que sigui així per molts anys, us ho mereixeu per tossuderia literària i una fe que mou muntanyes. I els rius, ¿també els mou la fe? M'agradaria saber-ho.

Publica un comentari a l'entrada