dimecres, 7 d’abril del 2010

El tercer programa, amb Xulio Ricardo Trigo


Aquest dimecres 7 d'abril hem gravat i emès el tercer programa de Tens un racó dalt del món al Canal 21 de les Terres de l'Ebre, que els propers dies es reemetrà. El convidat d'avui ha estat l'escriptor Xulio Ricardo Trigo, i principalment hem comentat la seva darrera novel·la El somni de Tàrraco, entre altres coses, com ara la seva tasca com a director de la col·lecció de llibres Escriptures a Perifèric Edicions.
Durant el programa he proposat a l'audiència una pregunta molt fàcil, sobretot si han estat atents a la conversa: quin és el nom de l'emperador que apareix a la novel·la? Podeu enviar la resposta fins el 13 d'abril, amb un SMS a TVON(espai)RACO(espai) "resposta" al 27011. Entre tothom que participi sortejarem dos llibres dedicats pel Xulio: El somni de Tàrraco i El secret de la reina.

1 comentari:

X. R. Trigo ha dit...

Ha estat tot un plaer, Jesús! Espero que la gent truqui i es pugui portar els llibres. La pregunta és ben fàcil i, si algú té dubtes, només ha d'entrar a la meva pàgina web...

http://sites.google.com/site/elsomnidetarraco/

Segur que hi trobarà la clau...

Una abraçada per a tu i per a tots els espectadors del programa. Feia falta una cosa així per difondre l'excel·lent moment literari que viuen les lletres ebrenques. Salut!

Publica un comentari a l'entrada